Adres
Bankstraat 48
3581LP, Utrecht

Contact
Mail: info@adventio.nl
Tel: 0639821510

Bedrijfsgegevens
KVK: 83852522
BTW: NL003881256B21

Verhoog je ROI met e-mail- en marketing automation

Met e-mail marketing en marketing automation bereik je klanten persoonlijk en gericht. Verbeter je campagnes en behaal meer omzet

Verhoog je conversies met e-mail en marketing automation.

E-mail marketing is een krachtige tool voor bedrijven die hun klanten op een persoonlijke en gerichte manier willen bereiken. Door middel van e-mails kun je specifieke boodschappen en aanbiedingen naar je doelgroep sturen en hen helpen bij het nemen van beslissingen. Marketing automation gaat nog een stapje verder. Het maakt gebruik van geautomatiseerde processen en workflows om de communicatie met klanten te stroomlijnen en te personaliseren.

Marketing automation stelt je in staat om e-mails te sturen op basis van het gedrag van de ontvanger. Als iemand bijvoorbeeld een product in zijn winkelwagen achterlaat, kun je automatisch een e-mail sturen met een aanbieding om hen over de streep te trekken. Of als iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief, kun je een reeks welkomst-e-mails sturen om hen kennis te laten maken met je merk.

Maar marketing automation is meer dan alleen e-mailmarketing. Het omvat ook andere geautomatiseerde processen zoals lead scoring, CRM-integratie en het bijhouden van klantgegevens. Hiermee kun je de klanten beter leren kennen en hen gerichte aanbiedingen sturen op basis van hun interesses en gedrag.

Bij ons marketingbureau bieden we e-mailmarketing- en marketing automation-diensten aan om je te helpen meer uit je e-mailmarketing te halen. Onze ervaren marketeers kunnen je helpen bij het ontwikkelen van geautomatiseerde workflows en e-mailsjablonen die zijn afgestemd op je doelgroep. Door middel van A/B-testen en rapportage zorgen we ervoor dat je campagnes optimaal presteren en dat je een hoog rendement op je investering behaalt.

Wil je meer halen uit je e-mailmarketing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we je kunnen helpen bij het opzetten van een effectieve e-mailmarketing- en marketing automation-strategie.

Vraag hier uw gratis consultatie aan