Adres
Bankstraat 48
3581LP, Utrecht

Contact
Mail: info@adventio.nl
Tel: 0639821510

Bedrijfsgegevens
KVK: 83852522
BTW: NL003881256B21

Bereik de top van Google met onze SEA-diensten!

Onze SEA-diensten vergroten je online zichtbaarheid en trekken meer klanten aan. Bereik succes met een toppositie in zoekmachines

Ontdek wat SEA is en hoe je het effectief kunt inzetten.

SEA is een vorm van online adverteren waarbij adverteerders hun website of producten op de eerste pagina van zoekmachines kunnen plaatsen, zoals Google en Bing. Dit gebeurt via betaalde advertenties die bovenaan de organische zoekresultaten verschijnen. Ons online marketingbureau biedt verschillende diensten aan voor diverse marketingdoelen.

Zoekadvertenties

Met zoekadvertenties richten we ons op het plaatsen van tekst advertenties bovenaan de zoekresultaten pagina’s, gericht op de zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken. Deze advertenties zijn relevant en hebben een hoge doorklikratio, waardoor je meer verkeer naar je website kan genereren en jouw conversieratio’s kunnen stijgen.

Display advertenties

Doormiddel van display advertenties bereiken jouw doelgroep op websites van het Google Display Netwerk. Deze advertenties zijn visueel aantrekkelijk en kunnen getoond worden als banners, video’s en interactieve advertenties. Dit vergroot jouw merkbekendheid en brengt jouw producten/diensten onder de aandacht bij potentiële geïnteresseerden.

Shopping advertenties

Shopping advertenties tonen jouw producten op prominente posities in Google Shopping-advertenties, waardoor potentiële klanten ze gemakkelijker kunnen vinden en kopen, wat meer verkeer en verkopen oplevert.

Met search advertenties richten we ons op het plaatsen van tekst advertenties bovenaan de zoekresultaten pagina’s, gericht op de zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken. Deze advertenties zijn relevant en hebben een hoge doorklikratio, waardoor je meer verkeer naar je website kan genereren en jouw conversieratio’s kunnen stijgen.

Display advertenties bereiken jouw doelgroep op websites van het Google Display Netwerk. Deze advertenties zijn visueel aantrekkelijk en kunnen getoond worden als banners, video’s en interactieve advertenties. Dit vergroot jouw merkbekendheid en brengt jouw producten/diensten onder de aandacht bij potentiële geïnteresseerden.

Shopping advertenties tonen jouw producten op prominente posities in Google Shopping-advertenties, waardoor potentiële klanten ze gemakkelijker kunnen vinden en kopen, wat meer verkeer en verkopen oplevert.

SEA is een dynamisch en voortdurend veranderend gebied met regelmatige updates en wijzigingen in advertentieplatforms. Adverteerders moeten blijven leren en zich aanpassen. Het is daarom belangrijk om met een ervaren online marketingbureau samen te werken voor effectieve advertentiestrategieën en maximale resultaten.

Het is een krachtig hulpmiddel voor het behalen van diverse doelen, zoals meer verkeer, hogere conversies, betere merkzichtbaarheid en meer verkopen. Ons online marketingbureau helpt je bij het ontwikkelen van een effectieve SEA-strategie die past bij jouw specifieke doelen en budget. Onze ervaren SEA-specialisten beheren jouw advertentiecampagnes en optimaliseren jouw advertenties voor maximale prestaties.

Vraag hier je gratis consultatie aan